Team

FRANCOIS PIENEMAN, producent, studeerde Commerciële Economie met specialisatie International Marketing Management, gevolgd door de masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie.

Voor mij is een film geslaagd als het een ijzersterk verhaal heeft dat door je hoofd blijft spoken, lang nadat je de bioscoop hebt verlaten. En als we zelf een film maken vind ik het belangrijk met een crew te werken waarin we elkaar naar een grotere hoogte brengen. Een geslaagde samenwerking vind je altijd terug in het resultaat.

“Mensen veranderen pas wanneer ze geraakt worden.”Francois

RON VISSER, producent en regisseur, studeerde wiskunde en promoveerde in de sociale wetenschappen en was lange tijd docent bij de psychologieopleiding aan de Universiteit Leiden.

Ik regisseerde verschillende opleidingsfilms, onder andere voor het project ‘Prettig contact met de overheid’ van het ministerie van BZK en maakte een film over nieuwe werkwijzen in de jeugdzorg. Op dit moment werk ik aan een film over de communicatie tussen huisartsen en patiënten bij het levenseinde van de patiënt.

“Film is het echte leven zonder de saaie momenten”Ron

INGEBORG PUTTER, assistent producent, studeerde Public Relations en Voorlichting. In haar werkzame leven laveerde zij tussen non-profit en profit, maar haar creatieve plek vond zij uiteindelijk bij Worldvisuals.

Op mijn gevoel afgaan of het zakelijk houden. Ik hou van ideeën ontwikkelen, inleven in mensen en situaties, en ook een beetje dromen. De energie komt goed los als de plannen om het doel te bereiken uitgevoerd moeten worden. Als we er met elkaar voor gaan, scherp zijn, onze afspraken nakomen en alles uit onszelf halen om met ons werk het publiek te bereiken dat ons voor ogen staat.

“Je maakt pas een film als je publiek hebt”Ingeborg

TIM SCHIJF, regisseur en scenarist. Studeerde in 2015 af aan de Hogeschool van de Kunsten als regisseur. Tim regisseerde enkele korte films en videoclips. Ook is hij regisseur van de docuserie over Het Amstelhuis in opdracht van de HvA. Tim is daarnaast een snelle editor, de an die alles kan, maar zijn echte passie is toch regie.

Zolang ik maar niet in de Albert Heijn hoef te werken en mooie dingen mag blijven maken, dan ben ik een tevreden man.

“Film is de leugen van het leven en de waarheid van de droom”.Tim

ROGIER BODDENDIJK, sales & business development, assistent producent. Studeerde Algemeen Management en werkte als interim bij diverse top 100 bedrijven in Nederland en België. Voorbeelden zijn de luchtvaart, ict, de fast moving consumer markt, zorg en media.

Wat ik het liefst doe is creativiteit doelgericht gebruiken. De randvoorwaarden waarbinnen iets moet worden gerealiseerd jagen mij aan om tot een mooi resultaat te komen.

“De kunst van weglaten is nergens zo sterk als in een film”.Rogier

HUGO VAN ESSEN, toekomstig scenarioschrijver maar op dit moment nog student American Studies en stagiair bij Worldvisuals.

Mijn hele leven ben ik al bezig met creatieve bezigheden, van het vertellen van verhalen tot het maken van kunstwerken. Worldvisuals Film helpt mij de vaardigheden te ontwikkelen om mijn eigen verhalen te vertellen.

“Film legt fracties menselijkheid vast die in het alledaagse leven verloren gaan”Hugo

MARLYN VAN GOOL, uitvoerend producent documentaire, studeerde Algemene Cultuurwetenschappen. Ze was 6 jaar werkzaam als AV producer bij Studio Louter waar ze verschillende museale en culturele producties verzorgde.

Ik voel me een geluksvogel omdat ik mijn liefde voor geschiedenis, kunst en cultuur kan combineren in het maken van film. Ik vind het heerlijk om creatief, praktisch en efficiënt bezig te zijn met een verhaal dat achteraf meer betekenis blijkt te hebben dan je in eerste instantie had gehoopt.

 

“Een film maken is letterlijk en figuurlijk één grote puzzel, elk stukje is belangrijk en moet op elkaar aansluiten”.Marlyn

LARISSA MARING, assistent producent, afgestudeerd van de opleiding Media & Entertainment Management. Larissa liep haar stage bij Submarine Channel waar zij de facetten van productie leerde kennen.

Mijn passie voor het productievak in de creatieve sector is tijdens mij stage ontstaan. Deze passie wil ik leggen in het produceren van documentaires en films waarbij storytelling op nummer 1 staat. Bij Worldvisuals Film wil ik groeien van talent naar topproducent.

 

“Film is het vertellen van een verhaal. Verhalen geven betekenis aan de wereld om ons heen”.Larissa