Podcast Meesterverteller

Podcast Meestervertellers

Welkom bij Meestervertellers. De podcast die in het teken staat van verhalen en storytelling. Presentator Francois Pieneman gaat iedere week in gesprek met een bijzondere gast om zijn of haar visie te horen over de kracht van een goed verhaal. Meestervertellers is dé podcast voor iedereen met een passie voor verhalen vertellen.

De podcast is mede mogelijk gemaakt door Worldvisuals, met dank aan Paul Damen, Richard Wilder en Jerom de Roos.

Heb je een vraag, opmerking of suggesties voor een leuke gast, gebruik dan het onderstaande formulier.

Meestervertellers is te beluisteren via de bekende streamingdiensten: I-tunes, Google Podcasts, Spotify en Castbox.

Volg ons ook via Facebook, Instagram en Youtube.

Beluister de trailer van Meestervertellers.

Francois Pieneman (1976) is creatief producent van documentaires en films. Zijn laatste twee fictiefilms Turn it around (NTR) en Anders werden beide geselecteerd voor meer dan 50 internationale festivals en wonnen vele prijzen. Zijn laatste documentaire BRUCE (regie Daniel Krikke) werd geselecteerd voor IDFA 2020. Francois verzorgt regelmatig gastlessen en presentaties op het gebied van storytelling voor scholen, filmfestivals en organisaties.

Ons kantoor is gevestigd in A Lab (Lab 101) , achter het EYE Filmmuseum. Per fiets, lopend of openbaar vervoer zijn we uitstekend bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal kunt u de gratis pond nemen naar Buiksloterweg (3 minuten) en vervolgens naar A-Lab wandelen (2 minuten).

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht