FRANCOIS PIENEMAN, directeur en producent Francois produceert sinds 2005 fictie en documentaire films. Hij werkte na zijn studie Commerciële Economie bijna 10 jaar in de zakelijke dienstverlening als business analist, controller en fondswerver. Met de overstap naar de filmwereld volgde hij zijn passie. Francois produceert tevens onder de vlag van Ideefix Film & Media en is daarnaast podcaster, gastpreker op het gebied van storytelling en partime docent bij de Dutch Filmers Academy.

“Mensen veranderen pas wanneer ze geraakt worden.”Francois

INGE VAN RIJSWIJK, Productieleider heeft altijd een fascinatie gehad voor (verre) culturen en onze culturele medemens, en daarom studeerde ze dan ook Culturele en Visuele Antropologie en heeft zij delen van haar studie in Mexico, Ghana en Engeland uitgevoerd. Inge wil bijdragen aan de (internationale) samenleving en prangende sociaal-culturele vraagstukken en kwesties aan de kaak stellen middels mijn communicatievaardigheden, video en fotografie.

“Een camera opent deuren naar belevingswerelden die ik zelf niet had kunnen bedenken”.Inge

RON VISSER, voorzitter Ron regisseerde verschillende opleidingsfilms, onder andere voor het project ‘Prettig contact met de overheid’ van het ministerie van BZK en maakte een documentaire over nieuwe aanpak in de jeugdzorg. Op dit moment werkt hij aan een film over de communicatie tussen huisarts en patiënt bij het levenseinde. Ron volgde een filmopleiding na een eerdere loopbaan als docent aan de Universiteit Leiden en manager bij de overheid. Hij studeerde wiskunde en promoveerde in de sociale wetenschappen.

“Film is voor mij op z’n sterkst als je de kijker meeneemt naar een wereld waar hij anders niet zou komen.”Ron

INGEBORG PUTTER, penningmeester en secretaris Ingeborg  studeerde Public Relations en Voorlichting. In haar werkzame leven laveerde zij tussen non-profit en profit, maar haar creatieve plek vond zij uiteindelijk als uitvoerend producent bij Worldvisuals. Ingeborg is een belangrijke schakel bij de distributie van de films.

“Je film is pas klaar als je publiek hebt”Ingeborg

RICHARD DE WIT, algemeen bestuurslid Richard is werkzaam als senior adviseur bij de Rijksoverheid. In eerdere functies verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van films, multi-media producties en e-learning. Richard werkte als speechschrijver en was redacteur van diverse publicaties.

“De kunst van weglaten is nergens zo sterk als in een film”.Richard