FRANCOIS PIENEMAN, directeur en producent Francois studeerde Commerciële Economie met specialisatie International Marketing Management, gevolgd door de masteropleiding Beleid, Communicatie en Organisatie. Hij werkte bijna 10 jaar in de zakelijke dienstverlening als business analist, controller en fondswerver. Francois produceerde diverse fictie films en documentaires en werkt soms ook als uitvoerend producent.

“Mensen veranderen pas wanneer ze geraakt worden.”Francois

RON VISSER, voorzitter Ron regisseerde verschillende opleidingsfilms, onder andere voor het project ‘Prettig contact met de overheid’ van het ministerie van BZK en maakte een documentaire over nieuwe aanpak in de jeugdzorg. Op dit moment werkt hij aan een film over de communicatie tussen huisarts en patiënt bij het levenseinde. Ron volgde een filmopleiding na een eerdere loopbaan als docent aan de Universiteit Leiden en manager bij de overheid. Hij studeerde wiskunde en promoveerde in de sociale wetenschappen.

“Film is het echte leven zonder de saaie momenten”Ron

INGEBORG PUTTER, penningmeester en secretaris Ingeborg  studeerde Public Relations en Voorlichting. In haar werkzame leven laveerde zij tussen non-profit en profit, maar haar creatieve plek vond zij uiteindelijk bij Worldvisuals Ingeborg vormt een belangrijke schakel in het distributieproces van de films.

“Je maakt pas een film als je publiek hebt”Ingeborg

RICHARD DE WIT, algemeen bestuurslid Richard is werkzaam als senior adviseur bij de Rijksoverheid. In eerdere functies verantwoordelijk voor het ontwikkelen en produceren van films, multi-media producties en e-learning. Richard werkte als speechschrijver en was redacteur van diverse publicaties.

“De kunst van weglaten is nergens zo sterk als in een film”.Richard