Aurora geselecteerd voor het Internationaal Filmfestival Assen

Aurora van regisseur Bart Dokter is geselecteerd voor het Internationaal Filmfestival Assen. De film werd in januari 2019 opgenomen in IJsland en is een co-productie tussen Nonrewind en Worldvisuals Film.

Aurora vertelt het verhaal van aurora en haar vader. Ze hebben een speciale band met IJsland en dan vooral met het noorderlicht dat daar te zien is. Deze band is de reden dat zij nog een laatste keer het noorderlicht samen willen zien. Vader draagt echter een last met zich mee die naarmate de reis vordert almaar zwaarder lijkt te worden.

Het Internationaal Filmfestival Assen (IFA), inmiddels de 40e editie,  is een jaarlijks filmfestival met een programma boordevol nationale en internationale filmhits, arthouseparels en voorpremières.Deze vind plaats tussen 6-8 maart a.s.  https://filmfestivalassen.nl/