Stagiair social media-campagne impact-documentaire

Worldvisuals Film is een internationaal georiënteerd productiebedrijf van films en documentaires. We zijn gevestigd in Amsterdam, vlak bij EYE. Worldvisuals Film is per direct op zoek naar een stagiair,  die gaat ondersteunen bij de social media-campagne en première van de impact-documentaire Ruwe Diamanten.

Ruwe Diamanten is een documentaire over de invloed van voorbeeldfiguren op de identiteits- en gedragsontwikkeling van jongens, in de contexten van onderwijs en straatculturen. Het belang van goede en de schade van slechte voorbeelden staan centraal. In de film worden vier jongens geportretteerd, in de levensfase waar hun leven nog alle kanten op kan. Vanuit de wereld van de jongens leren we de mensen kennen die hen inspireren, zoals voetbaltrainer Tarra, jongerenwerkster Dilan en meester Joost. De film zal in september in première gaan.

Ruwe Diamanten is bedacht en geregisseerd door David Stam, die je zal begeleiden bij het maken en plaatsen van content, en bij de productionele taken.

De film zal in het najaar in première gaan. Er zullen in eerste instantie verschillende vertoningen met symposia worden georganiseerd, voordat hij naar Filmfestivals kan en op TV wordt uitgezonden.

 

Taken

  • Verzamelen en plaatsen van content voor social media.
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen van content.
  • Helpen organiseren van de première.

 

Duur van de stage
We zoeken iemand voor 2 à 3 dagen per week vanaf half juni, voor een periode van 3-4 maanden. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Amsterdam en ben je bezig met een opleiding op het gebied van communicatie of marketing. Je zal ondersteunen bij het ontwikkelen en plaatsen van social media-berichten rondom de film en bij het organiseren van de première in september. Er is een werkplek beschikbaar op ons kantoor. Dus heb je affiniteit met social media, wil je leren hoe je een documentaire kunt promoten en hoe je een première organiseert? Stuur dan een mail met korte motivatie en cv naar: roxane@worldvisuals.nl

Vergoeding
In onderling overleg.