Coordinator-social-media-documentaire

Worldvisuals Film is een internationaal georiënteerd productiebedrijf van films en documentaires. We zijn gevestigd in Amsterdam, vlak bij EYE. Worldvisuals Film is per direct op zoek naar een social media coordinator, die gaat ondersteunen bij de social media van de documentaire Ruwe Diamanten. In Ruwe Diamanten worden puberende stadsjongens gevolgd in hun zoektocht naar grenzen en status. Welke inspiratiebronnen – goede en foute – hebben ze? Naar wie kijken deze jongens op en waarom?

De documentaire krijgt een vervolg met een impactcampagne in 2019/2020. Die bestaat onder meer uit een reeks bijeenkomsten binnen het sociaal maatschappelijke veld plus een scholentoer, ondersteund door een social media campagne. Als Social Media Coördinator ben je mede verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van de online social media strategie, je schrijft en creëert online content, denkt mee in de campage en verbetert de online vindbaarheid van het project. Hierbij werk je nauw samen met de regisseur van de film.

Je profiel

  • Derde/vierde jaars student (HBO/ WO-opleiding) of net afgestudeerd, in de richting communicatie, advertising, online marketing;
  • Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van marketing en communicatie;
  • Sterke redactionele vaardigheden;
  • Ervaring met Adobe-programma’s, zoals Photoshop, bijvoorkeur ook ervaring met Google Analytics en Buffer.
  • Creatief, met een goed gevoel voor taal (Nederlands en Engels) en oog voor detail en vormgeving.

Wat wij bieden

  • Een goede beloning op basis van je kennis en ervaring, nader te bepalen;
  • 1 dag per week beschikbaar, werken kan op afstand, maar je woont in of in de buurt van Amsterdam, zodat overleg mogelijk is.
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven – ook buiten social media en online marketing.
  • Je wordt ingehuurd als externe kracht.

Interesse?
Weet jij veel van social media? En wil jij ons meehelpen om impact in Nederland te creëren over het belang van inspiratiebronnen voor jongeren. Dan dagen wij je uit om te solliciteren!

Stuur een beknopte motivatie met cv naar francois@worldvisuals.nl voor 5 oktober. Eventuele vragen kun je ook via dit e-mailadres stellen.

 

Vergoeding
In onderling overleg.