Fictiefilm voor meer tolerantie in Drenthe

Worldvisuals (coproducent) is door Hellenthal Studios (producent) benaderd voor de productie van een korte fictiefilm in het kader van de Regenboogweek Drenthe. De regie van dit mooie project ligt in handen van Reinout Hellenthal. Met een geweldige cast en crew en tal van enthousiaste mensen uit de provincie en daarbuiten gaan wij komende weken hard aan de slag met de productie.

In de eerste twee weken van augustus zullen de opnames gaan plaatsvinden. De film zal in première gaan tijdens de Regenboogweek Drenthe van 7 t/m 14 oktober.
De provincie Drenthe wil een helder signaal afgeven dat zij zich sterk maakt voor de veiligheid, weerbaarheid en sociale acceptatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT). Hoewel Nederland een tolerant is en veel mensen positief staan tegenover LHBT valt er echter nog steeds flink wat te winnen op het gebied van sociale acceptatie. Een film als deze zal daarin een belangrijke rol kunnen vervullen.