Hoe gaat het? Documentaire over rouw op de werkvloer

Hoe gaat het? is één van de meest gestelde vragen en tegelijk ook de meest beladen vraag wanneer iemand net een dierbare is verloren. Het verlies wordt pas zichtbaar wanneer we ons dagelijks leven weer oppakken en aan het werk gaan. Werk vormt een belangrijk onderdeel van ons leven. Het geeft een gevoel van zingeving. Maar hoe pak je de draad weer op?

In deze documentaire zullen we een aantal personen volgen die een dierbare zijn verloren en volgen we hen naar aanloop van hun eerste werkdag na de uitvaart. Inmiddels hebben we gesprekken gevoerd met nabestaanden, werkgevers- en werknemersorganisaties, arbodiensten en rouwdeskundigen. De regie ligt in handen van Fokke Baarssen en Marlyn van Gool is uitvoerend producent. 

We hopen dat de financiële middelen najaar 2017 voldoende zijn en we de planning voor opnamen kunnen voorbereiden.