Meespelen in een fictiefilm voor Nederland 3

Wil jij samen met je vrienden op de Nederlandse TV komen? Dat is dit je kans. We zoeken voor onze korte film Turn It Around nog (edel) figuranten voor op de filmset. Het is een komische film over een vijftienjarige jongen op een huisfeestje. De film is het kader van 3LAB, een initiatief van VPRO en NTR. De opnames vinden plaats in Zaandam.

Zie jij jezelf en jouw vrienden al voor de camera staan, ben je tussen 15 – 19 jaar? En heb je altijd al een keer willen meespelen in een fictiefilm.  Mail dan naar Hugo van Essen: hugo@worldvisualsfilm.nl je adres je naam, leeftijd, een foto, en je beschikbaarheid voor de namiddag en avond van vrijdag 3 en zaterdag 4 maart.  We nemen dan snel contact met je op.

Er zijn nog maar een paar plekken, dus reageer snel voor zaterdag 25 februari!