TOVP: Jong talent maakt fictiefilm in vier maanden

Afgelopen zomer gingen drie teams aan de slag om een professionele korte fictie film te maken. Deze jonge ambitieuze filmmakers werden daarin begeleid door diverse professionals uit de Nederlandse filmwereld.

The One Vision Party (TOVP) is hét talent-ontwikkelingsprogramma voor jonge filmmakers om kennis en ervaring op te doen, te netwerken en zichzelf op de kaart te zetten. Gedurende vier maanden doen de deelnemers mee aan een programma gevuld met masterclasses over regie, scenario camera, montage en distributie. Een intensief programma waar alles draait om samenwerken. Francois Pieneman van Worldvisuals ondersteunde deze teams als coach. De teams konden terecht voor vragen over regie, scenario, financien, productie. De films Standplaats, Trifle en The Pain Body zullen binnenkort hun première beleven op het grote doek.