Piece of Cake in première

Zaterdag 12 september ging de documentaire Piece of Cake in (besloten) première voor een volle zaal in LAB111 in Amsterdam. Alle genodigden, waaronder de hoofdpersonen, crew, vrienden en sponsors waren het erover eens: een prachtig en ontroerend document over twee mannen wiens passie voor het vak van het scherm spat.
Piece of Cake is een 20 minuten durende documentaire geregisseerd en geschreven door producent en regisseur Francois Pieneman. Texaan Ken en de Nederlander Jur ontmoeten elkaar in Amerika en ontdekken hun gedeelde passie voor koken en bakken. Ze worden smoorverliefd maar dan drijft een onverwachte gebeurtenis hen plotseling uit elkaar. Ken komt voor een keuze te staan die zijn leven compleet zal veranderen.

Het camerawerk is van Jorrit Garretsen, Richard Wilder verzorgde het geluid op de set en Michiel Boesveldt de montage. De productie lag in handen van Ron Visser en Ingeborg Putter van Worldvisuals Film.

Een omroep bleek al snel interesse te hebben na het zien van een werkkopie en heeft laten weten de film volgend jaar op TV te zullen vertonen. Piece of Cake wordt ingestuurd naar nationale en internationale filmfestivals.

Film bestellen? www.worldvisualsfilm.nl/shop 
www.pieceofcakefilm.com