Noabers beleeft première en valt in de prijzen

Samen met producent Niels Neeskens van Studio Mad, regisseur Niels Bourgonje en een fantastische crew zijn we als uitvoerend producent opnieuw in de prijzen gevallen met de film ‘Noabers’. De film ging 11 maart in Pathé Tuschinski feestelijk in première en werd eerste in de categorie Beste Regiofilm en Beste Scenario. Reclamebureau en productiemaatschappij OneBigAgency organiseerde samen met Wegener dit Regiofilm-project.

Noabers is een korte regiofilm van regisseur Niels Bourgonje. Mariska Breedveld, scenarioschrijfster van de film ‘Uitzicht’ schreef het script voor ‘Noabers’.

Noabers gaat over een vrouw van Turkse afkomst die in een Twents dorp komt te wonen. Ze besluit kennis te gaan maken met haar buurvrouw. Als zij zich even later aan haar voorstelt, ontvouwt zich een Babylonische spraakverwarring.

De film is nu te zien via:
http://www.noabersdefilm.nl