Uitzicht – Omgaan met vrijheid na detentie

Met een klein budget is het Worldvisuals Film als uitvoerend producent gelukt samen met regisseur Reinout Hellenthal de indrukwekkende korte film ‘Uitzicht’ te draaien. Uitzicht is opgenomen in het voormalig Huis van Bewaring te Veenhuizen.

Uitzicht vertelt het verhaal van Rieks, een man die al jarenlang in detentie zit. Zijn dochter Bianca bezoekt haar vader regelmatig in de gevangenis. Tussen vader en dochter bestaat er een hechte band. Dan loopt de detentie van Rieks ten einde. Maar wat staat hem na al die jaren gevangenis te wachten en is hij wel bereid om terug te keren in de samenleving? De hoofdrollen worden gespeeld door Joop Wittermans, bekend van diverse toneel, film- en televisierollen en Anniek Pheifer, die o.a. schitterde in de tv-series ‘De Prooi’ en ‘Penoza’.

Bekijk hier de website van de film:
www.uitzichtdefilm.nl