Worldvisuals Film

Worldvisuals Film is in 2006 ontstaan. Het bedrijf werd opgericht door Francois Pieneman en begon met de productie van opdrachtfilms en commercials.

Later is Ron Visser als partner in het bedrijf betrokken. Het werkterrein van WorldVisuals is inmiddels verbreed naar de productie van korte films en documentaires.

Ons vertrekpunt is: zoek verhalen die relevant zijn. Ook complexe onderwerpen pakken wij aan. Wij zijn bij ieder filmproject persoonlijk betrokken. Aandacht voor details is belangrijk, want zij kunnen het verschil maken en ervoor zorgen dat een film de kijker echt raakt.

Worldvisuals Film werkt zowel met gevestigde makers als met jong talent. Wij beschikken over een breed creatief netwerk, waarin vakmanschap uit alle filmdisciplines is samengebracht. Bij ieder project staat de passie en ambitie van de maker centraal.

Filmmaken is meer dan het visualiseren van een goed verhaal. De huidige economie vraagt om nieuwe en slimme manieren van filmfinanciering en Worldvisuals Film anticipeert hierop. En een film moet een publiek bereiken. Een slimme distributiestrategie is van wezenlijk belang voor de financiering en het succes van iedere film.